Fedttab

Fedttab

Er det muligt ved hjælp af en slankekur at tabe sig nogle kilo (fedt) og bagefter holde vægten?

Højst usandsynligt ifølge ny forskning fra University of California – Los Angeles (UCLA).

Forskerne ved UCLA beretter, at slankekure ikke hjælper folk til at tabe sig og holde kiloene væk! Generelt taber folk til at starte med 5-10% af deres kropsvægt på en hvilken som helst kur, men tager det hele på igen, ofte med et par ekstra bonus-kilo. Dette kaldes populært yo-yo effekten.

UCLA konklusionerne er resultatet af omfattende og grundige analyser af 31 langsigtede slankestudier. Forskerne fandt, at de fleste mennesker ville være bedre tjent med ikke at gå på kur overhovedet! De 5-10% tab af kropsvægt forekommer oftest inden for de første 6 måneder. Imidlertid tager op til to tredjedele inden for 4-5 år mere vægt på igen end det, de har tabt.

I stedet for at gå på slankekur opfordrer forskerne til at omlægge sin levevis til f.eks. at spise mere modereret og dyrke regelmæssig motion.

I Santé Fitness arbejder vi med “Metabolic Typing”, som ofte medfører store kostomlægninger, og som vil give dig nogle fantastiske resultater.

Med CHEK Nutrition and Lifestyle-uddannelsen, er vi altid sikker på at være et skridt foran!

Gør det rigtigt, fra starten af!

Ring – tlf. 74 59 11 17 – og book en tid, til en uforpligtende samtale med vores faglige instruktører, og vi vil sammen finde en løsning til et varigt fedttab.

Santé Fitness – Dit sikre valg!