Den rigtige træning

De bedste resultater i et fedttabs træningsprogram får du ved hjælp af en kombination af en rigtig vægttræning og High Intensity Interval Training (HIIT).

Mange undervurderer værdien af korekt udført vægttræning, men det er helt essentielt og vil hjælpe din krop til at fastholde sin dyrebare muskelmasse og for at give dig en velproportioneret, veltrænet og sund krop.

Taber du muskelmasse, falder dit stofskifte – lige det, du ikke ønsker, hvis du prøver på at tabe fedt. Et lavere stofskifte betyder, at du må skære endnu mere ned på kalorieindtaget eller øge din fysiske aktivitet for at holde dit fedttab på sporet. Sats på at vægttræne mindst to gange om ugen.

Det er videnskabeligt bevist, at HIIT er en mere effektiv måde at forbrænde fedt end en lang joggetur, fordi du både brænder en masse kalorier af, mens du udfører HIIT træning og efter HIIT træningen har en signifikant højere fedtforbrændingseffekt.

Det korte af det lange er, at med HIIT forbrænder du mere fedt og som en ekstra bonus øger du hurtigt din kondition med træningssessioner, der varer kortere end 30 minutter – hvilket vil sige, at du ud over at forbedre din kondition hurtigere, også sparer tid i en travl hverdag!

Med den rigtige vejledning – støtte og hjælp, vil dine resultater blive en posetiv rejse.

Kig forbi og hør nærmere om, hvordan du kommer igang, med den rigtige træning!

Vælg kvalitet og træn i Santé Fitness.

Ring – tlf. 74 59 11 17

Vi glædes os til at byde dig velkommen!