Kostpleje

I Santé Fitness er du altid sikker på at møde et fagligt meget veluddannet personale, som alle lægger vægt på det enkelte menneske.

Uanset om du har behov for et vægttab, en vægtøgning eller bare ønsker at leve sundt og have en aktiv hverdag, så spiller kosten en meget vigtig rolle.

Men hvordan skal den sættes sammen og hvad skal den indeholde? Og hvordan finder man ud af junglen af vitaminer, mineraler, fedtprocenter, proteiner og kulhydrater. Og hvad er mættet og umættet fedt?

I Santé Fitness arbejder vi med “Metabolic Typing”, som ofte medfører store kostomlægninger, og som vil give dig nogle fantastiske resultater.

Præcis ligesom der ikke eksisterer to ens fingeraftryk, varierer vores indre struktur fra organer til cellevægge meget fra individ til individ. Din krop er helt unik og har brug for sin unikke kost for at blive slank og sund.

Mange af verdens førende ernæringseksperter har etableret en ”one size fits all diet” med en eksakt procentdel af kulhydrater, proteiner og fedt, som de mener kan applikeres til alle. Standarddiæter og ernæringsråd tager ikke højde for det faktum, at vi mennesker af genetiske årsager er meget forskellige fra hinanden både biokemisk og i stofskiftetype.

Den største hemmelighed indenfor ernæring er, at “en diæt, der virker på én person, kan gøre en anden syg”. Med andre ord er vi alle forskellige i den måde, vores krop forarbejder føden og udnytter de forskellige næringsstoffer på.

Derfor vil du være sikker på at blive vejledt ud fra hvem du er!

Med CHEK Nutrition and Lifestyle-uddannelsen, er vi altid sikker på at være et skridt foran!