Fitness

Fitness

I Santé Fitness er du altid sikker på at møde et fagligt meget veluddannet personale.

Vi går meget op i kvalitet og vælger med omhu vores instruktører, og sikre os at disse bliver veluddannet, til at kunne være en del af teamet, i Santé Fitness.

Ud over de almindelige danske fitness- og personliginstruktør uddannelser, søger vi hele tiden den nyeste viden på fitness området – og med den amerikanske CHEK-uddannelse, som har det hele menneske i fokus, kan vi altid vejlede dig på et fagligt højt niveau – også dig med vægtproblemer, sygdom eller skader.

Med CHEK-uddannelsen, er vi altid sikker på at være et skridt foran! I vores fitness-afdeling er der bred mulighed for at genoptræne, styrketræne eller motionstræne. Her er udstyr og muligheder til netop dine behov, og i samarbejde med din personlige instruktør, får du ikke alene lagt dit personlige program, men har også løbende opfølgninger, så vi altid sikrer os, at du træner helt optimalt.

Hvis du vil arbejde med dit kredsløb og din kondition, tilbyder vi ligeledes et bredt udvalg af kredsløbsmaskiner – samt holdtræning i både aerobic- og BodyBike-salen.

Træningen kan eventuelt kombineres med kostvejledning.