Cross Mix 1-2-3

Den ultimative holdtræning

I Santé Fitness har vi udviklet vores eget holdtrænings koncept, som vi underviser i, i vores 300 kvadratmeter store holdsal, som er designet til at give dig det bedste af det bedste!

Cross Mix 1-2-3 er den ultimative hold-træning, som bringer dig i dit livs form.

Træningen er sat op så alle kan være med – og udfordrer samtidigt, på alle niveauer.
Cross Mix 1-2-3 er sammensat af det bedste inden for alle verdener: fitness, crossfit, puls m.v. og sørger for, at du aldrig træner det samme program.

Vi kører hold med op til 36 deltagere og 1-2 instruktører.

 

Træningen er baseret på at skabe max resultater inden for 6 hovedområder

Styrke

Muskelmasse

Eksplosivitet

Udholdenhed

Kondition

Fedtforbrænding

Få optimeret din træning

De 6 hovedområder indgår i alle træningerne og samtidigt sætter vi ekstra fokus på at booste enkelte områder lidt mere.

Cross Mix 1
4-6 reps
Booster styrke og eksplosivitet.

Cross Mix 2
8-10 reps
Booster muskelmasse og fedtforbrænding

Cross Mix 3
14-16 reps
Booster kondition – udholdenhed – fedtforbrænding

Alle over 15 år, er velkommen til en GRATIS prøvetime.

Holdoversigt pr. 19.9.2023

Cross Mix

You & Me

Cross Mix YOU & ME er en udvikling af vores træningskoncept Cross Mix 1-2-3, som er et kæmpe hit!

Vi lancerer YOU & ME for hele tiden at være i udvikling.

Cross Mix YOU & ME er for deltagere som har prøvet Cross Mix 1-2-3 en enkelt gang, og som vil ligge et ekstra gear på deres træning og det unikke fællesskab.

Vi stræber alle efter at komme i den bedste form nogensinde og det hjælper Cross Mix YOU & ME endnu mere med til!

Vi skaber et nyt setup med fokus på en makker, som er der for at hjælpe, heppe og presse dig til et nyt level,  og til at opnå den bedste udgave af dig selv.

Vi træner 2 og 2 sammen.

Santé Fitness – Meget mere end træning.

Holdoversigt pr. 19.9.2023

 

Cross Mix

Basic Strength

Cross Mix BASIC STRENGTH er en udvikling af vores træningskoncept Cross Mix 1-2-3, som er et kæmpe hit!

Vi lancerer BASIC STRENGTH så du ikke skal nøjes!

Cross Mix BASIC STRENGTH er for deltagere som har prøvet Cross Mix 1-2-3 en enkelt gang, og som vil ligge et ekstra gear på deres træning og det unikke fællesskab.

Vi stræber alle efter at komme i den bedste form nogensinde og det hjælper Cross Mix BASIC STRENGTH endnu mere med til!

Vil du gerne tone og styrke din KROP, til dit absolut bedste nogensinde, så er Cross Mix BASIC STRENGTH det rette hold for dig.

Ved BASIC STRENGTH for du medbestemmelse på timen, du kan sammensætte øvelser/gentagelser der lige passer dig på dagen.

Santé Fitness – Meget mere end træning.

Holdoversigt pr. 19.9.2023

 

Cross Mix

Family

Cross Mix FAMILY er en udvikling af vores træningskoncept Cross Mix 1-2-3, som er et kæmpe hit!

Vi lancerer FAMILY fordi motion er sundt for alle.

Cross Mix FAMILY er for familien, som gerne vil træne sammen.

Der er ingen alder for at komme i form, og med Cross Mix FAMILY kan vi gøre det med hinanden.

Vil du gerne have mulighed for at træne med dit barn, og samtidigt sikre at I begge opnår fantastiske resultater, så hold øje med hvornår det næste hold starter.

Det bliver ikke bedre.

I træner 2 og 2 sammen.

Santé Fitness – Meget mere end træning.

Holdoversigt pr. 19.9.2023

 

 

Det siger vores medlemmer

Jeg har opnået et godt helbred, med mindre smerter og mere overskud i hverdagen. Jeg har trænet før Santé og havde ikke de store forventninger til træningen og mine målsætninger. Jeg understreger lige her med det samme, Santé er ikke et normal fitness-center hvor du bare kommer og træner på egen hånd. Det er et center hvor de vil gøre alt for at du opnår dine mål, og sørger med opfølgninger, hele tiden at sikre, at du fortsætter træningen. Mange tak for den hjælp jeg fik, og stadigvæk får.
Tove Hansen

Det er fagligheden, der gør Santé til et af Danmarks bedste fitness-center. Har ikke oplevet bedre vejledning i træning og kost. De er meget engagerede, og går selv frem som et godt eksempel inden for livs-stilen.
Finn Sørensen

I dag 20 kg lettere, og jeg har fået skabt en tilværelse, hvor træning i dag er blevet en livsstil. Det er opnået ved egen hjælp, samt den utrolig støtte jeg altid fik og stadigvæk får. Santé er et sted man skal opleve, Santé er ikke bare et fitness-center, det er meget mere end det. Det er et personligt center, hvor de alle gør det bedste de ved, for at du skal trives.
Knud Christensen

Det er altid rart at komme i Santé, det er et sted hvor alle aldersgrupper træner, og der er skabt en stemning fra personalets side, der udgør at man trives og har lyst til at komme og træne. Har mødt mange mennesker, nu venner i Santé.
– Vivi Jensen

Santé har utroligt mange varierende hold i aerobic-salen. Instruktørerne er rigtig gode, og altid med smil på læberne.
– Susanne Vilhelmsen

Har genfundet min ungdom igen takket være Santé. Har trænet i et lille års tid og er nu over min disk-skade, samt er i en bedre kondition, end da jeg var 20 år. Hilsen den 67 år gamle teenager.
– Hans Petersen

Altid venligt personale. Det er et lyst og rent sted at træne, med meget hjælp at få. Altid instruktører på arbejde, som korrigerer, hvis øvelserne ikke udføres korrekt.
– Vera Fallesen

Santé Fitness har betydet alt for mit helbred og de har med deres super vejledning været med til, at det er blevet så meget bedre, som det er. Med deres altid dejlige smil, små snakke og knus er ens hverdag bare reddet.
– Bettina Hesselberg

Santé er et center, der er for alle, og der er god vejledning at hente, for dem som har skader m.m Kan varmt anbefale stedet.
– Kasper Mogensen

I dag er jeg en mere positiv mand, takket være personalet i Santé. Møder glade mennesker hele tiden og det smitter af i længden. Kom på grund af min ryg, og den har det også rigtigt godt i dag, men fik meget mere, end en stærk ryg.Tak for det…
– Ejvind Sørensen

Det er altid rart at komme i Santé, det er et sted hvor alle aldersgrupper træner, og der er skabt en stemning fra personalets side, der udgør at man trives og har lyst til at komme og træne. Har mødt mange mennesker, nu venner i Santé.
– Vivi Jensen

Jeg takker Santé for mit vægttab, dette var aldrig lykkes uden jeres store støtte og vejledning. Tak.
– Tom Warming

Jeg har trænet i mange år, uden at opnå det helt store. Det vendte da jeg startede i Santé, og fik hjælp og vejledning ud over det sædvanlige. Havde altid troet jeg vidste det hele, og trænede i mange år på egen hånd uden resultater. Kan varmt anbefale stedet til alle dem som ikke har opnået det de ville, og som træner på egen hånd.
– Benjamin Nikolaisen

Man får rigtigt meget for pengene. Mange hold i både aerobic og spinning, samt de opfølgninger og kropsmålinger der er sat ind, minimum hver måned. Det betaler man ikke ekstra for.
– Signe Rasmussen

Har været/er glad for at træne i Santé, og har valgt stedet fordi ingen andre Fitness-center har formået at fastholde min træning som instruktørerne i Santé gør. Er meget glad for opfølgningerne samt kontrolvejningerne.
– Laila Sørensen

Jeg vil takke for min genoptræning af knæet. Er begyndt at spille håndbold igen, selvom jeg ikke troede det var muligt. Tak for at I altid troede det var muligt at få mig tilbage på banen, selom det så sort ud.
– Sarah Juhl