Personlig træner

Personlig træning – en investering i dig selv.

Træning er ikke bare det at være medlem i et “fitnesscenter”! Træning er – hvis den bliver udført korrekt – et fantastisk redskab, til at gøre ens nuværende hverdag lettere, samt sikre at fremtiden vil byde på endnu mere velvære og energi.

Kunne du tænke dig at opnå resultater, men mangler hjælp?

Få en skræddersyet plan, som passer netop til dig.

  • Vi starter forløbet med en snak omkring dig og din målsætning, ønsker og muligheder.
  • Derefter udarbejder vi et program, hvad enten det drejer sig om livsstil eller motionsvaner, eller måske begge dele.
  • Programmet bliver tilpasset, således at det passer ind i netop din hverdag.
  • Vi motiverer dig i din træning og deltager i det omfang du måtte ønske.
  • Træningen foregår I Santé Fitness – eller hvad vi aftaler…

Vi er til dig, som ønsker en målrettet træning, eller til dig, som har behov for en solid støtte i et træningsforløb. Hvad enten dine mål er af trænings- og/eller livsstilsmæssig karakter, kan vi hjælpe dig med at klarlægge dine mål og lægge en strategi for at opnå disse. Vi sikrer, at din træning bliver optimeret i forhold til din målsætning og at du dermed får det optimale ud af den tid, du bruger på din træning.

Det være sig om du skal træne kredsløb, styrke, udholdenhed eller om du vil træne sportsspecifik træning eller genoptræne efter en skade -opnå fedttab osv.

Derudover tilbyder vi vejledning i livsstil, stresshåndtering, personlig målsætning mv.

Uanset hvad sørger vi for, at du får det optimale ud af den indsats du yder.

Som medlem i Santé Fitness har du flere muligheder for at blive tilknyttet en personlig træner, som vil følge dig tæt i dit træningsforløb.

Så har du lysten til at komme i gang med at træne under kyndig vejledning, er du meget velkommen til at ringe og booke en tid til en uforpligtende samtale på tlf. 74 59 11 17.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen, som nyt medlem, i Santé Fitness.

Det siger vores medlemmer

Jeg har opnået et godt helbred, med mindre smerter og mere overskud i hverdagen. Jeg har trænet før Santé og havde ikke de store forventninger til træningen og mine målsætninger. Jeg understreger lige her med det samme, Santé er ikke et normal fitness-center hvor du bare kommer og træner på egen hånd. Det er et center hvor de vil gøre alt for at du opnår dine mål, og sørger med opfølgninger, hele tiden at sikre, at du fortsætter træningen. Mange tak for den hjælp jeg fik, og stadigvæk får.
Tove Hansen

Det er fagligheden, der gør Santé til et af Danmarks bedste fitness-center. Har ikke oplevet bedre vejledning i træning og kost. De er meget engagerede, og går selv frem som et godt eksempel inden for livs-stilen.
Finn Sørensen

I dag 20 kg lettere, og jeg har fået skabt en tilværelse, hvor træning i dag er blevet en livsstil. Det er opnået ved egen hjælp, samt den utrolig støtte jeg altid fik og stadigvæk får. Santé er et sted man skal opleve, Santé er ikke bare et fitness-center, det er meget mere end det. Det er et personligt center, hvor de alle gør det bedste de ved, for at du skal trives.
Knud Christensen

Det er altid rart at komme i Santé, det er et sted hvor alle aldersgrupper træner, og der er skabt en stemning fra personalets side, der udgør at man trives og har lyst til at komme og træne. Har mødt mange mennesker, nu venner i Santé.
– Vivi Jensen

Santé har utroligt mange varierende hold i aerobic-salen. Instruktørerne er rigtig gode, og altid med smil på læberne.
– Susanne Vilhelmsen

Har genfundet min ungdom igen takket være Santé. Har trænet i et lille års tid og er nu over min disk-skade, samt er i en bedre kondition, end da jeg var 20 år. Hilsen den 67 år gamle teenager.
– Hans Petersen

Altid venligt personale. Det er et lyst og rent sted at træne, med meget hjælp at få. Altid instruktører på arbejde, som korrigerer, hvis øvelserne ikke udføres korrekt.
– Vera Fallesen

Santé Fitness har betydet alt for mit helbred og de har med deres super vejledning været med til, at det er blevet så meget bedre, som det er. Med deres altid dejlige smil, små snakke og knus er ens hverdag bare reddet.
– Bettina Hesselberg

Santé er et center, der er for alle, og der er god vejledning at hente, for dem som har skader m.m Kan varmt anbefale stedet.
– Kasper Mogensen

I dag er jeg en mere positiv mand, takket være personalet i Santé. Møder glade mennesker hele tiden og det smitter af i længden. Kom på grund af min ryg, og den har det også rigtigt godt i dag, men fik meget mere, end en stærk ryg.Tak for det…
– Ejvind Sørensen

Det er altid rart at komme i Santé, det er et sted hvor alle aldersgrupper træner, og der er skabt en stemning fra personalets side, der udgør at man trives og har lyst til at komme og træne. Har mødt mange mennesker, nu venner i Santé.
– Vivi Jensen

Jeg takker Santé for mit vægttab, dette var aldrig lykkes uden jeres store støtte og vejledning. Tak.
– Tom Warming

Jeg har trænet i mange år, uden at opnå det helt store. Det vendte da jeg startede i Santé, og fik hjælp og vejledning ud over det sædvanlige. Havde altid troet jeg vidste det hele, og trænede i mange år på egen hånd uden resultater. Kan varmt anbefale stedet til alle dem som ikke har opnået det de ville, og som træner på egen hånd.
– Benjamin Nikolaisen

Man får rigtigt meget for pengene. Mange hold i både aerobic og spinning, samt de opfølgninger og kropsmålinger der er sat ind, minimum hver måned. Det betaler man ikke ekstra for.
– Signe Rasmussen

Har været/er glad for at træne i Santé, og har valgt stedet fordi ingen andre Fitness-center har formået at fastholde min træning som instruktørerne i Santé gør. Er meget glad for opfølgningerne samt kontrolvejningerne.
– Laila Sørensen

Jeg vil takke for min genoptræning af knæet. Er begyndt at spille håndbold igen, selvom jeg ikke troede det var muligt. Tak for at I altid troede det var muligt at få mig tilbage på banen, selom det så sort ud.
– Sarah Juhl